Hash Marihuana & Hemp Museum nyrenoveret

Efter mere end et års renoveringer, er Hash Marihuana & Hemp Museum klar til det 21. århundrede! Det helt nydesignede sted fortjener at blive set af alle besøgende der kommer til Amsterdam og alle der er hjemmehørende i Nederlandene. Museets enestående samling af cannabis genstande præsenteres på en mere elegant og fascinerende måde end nogensinde før!

Hash Marihuana & Hemp Museum

Gennem hele sin historie har museet tiltrukket mere end 100.000 besøgende om året, og med det nye design og layout vil dette tal hurtigt blive overgået. Museet er ikke kun enestående, det har en international dimension, som viser, hvordan hash, som en industriel ressource og en værdifuld medicin, er relevant for alle nationer på jorden.

Hash Marihuana & Hemp Museum

Hedy D’Ancona, der er tidligere hollandske minister og nuværende medlem af Europa-Parlamentet og som officielt åbnede museet med en inderlig tale, har oplevet mange fordele ved cannabis gennem årene.

Ms D’Ancona har lært en hel del om den intolerante skandinaviske tilgang til narkotika, mens hun arbejdede som minister, og hun roste den modige retning, fra stipendiat gæst Thorvald Stoltenberg, tidligere udenrigsminister i Norge og Cannabis Culture Award vinder 2012

“Du er intet mindre end en helt, hr. Stoltenberg”, udbrød hun.
Publikum klappede højlydt, da hun meddelte, at hendes håb var at politikerne ville indse var der kun én reel gruppe der havde fordel af et cannabis forbud: Den organiserede kriminalitet.

Fremmødt var også vok-guru Ed Rosenthal, der åbnede museet sammen med Ben Dronkers i 1986. Andre ærede gæster omfattede Nicole Maalsté, hash aktivist Todd McCormick, Egbert Tellegen, Bulldog-grundlægger Henk de Vries, Mila Jansen og Henk Poncin, VOC formand og grundlægger af Cannabis College.

Igen bekræftede Dronkers familien sin dedikation til den hollandske og internationale cannabis kultur gennem Cannabis Culture Awards, museet, HempFlax og, ikke at forglemme , The Sensi Seed Bank – fordi alt drejer sig om frø af denne vigtigst af planter , Cannabis sativa L.! – Lowryder seeds.

For mere information om at besøge Hash Marihuana & Hemp Museum, klik her.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

En tanke om “Hash Marihuana & Hemp Museum nyrenoveret”

  1. Jeg har set det for snart 10 år siden, det er faktisk rigtig fedt at se hvad Hampplanten kan bruges til – ud over den selvfølgelig kan ryges:)

    Jeg skal snart til Amsterdan, så jeg skal helt sikkert ind og se det i den nye version.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *